Dagelijks geven we onze ogen we de kost aan de talloze reclame spotjes op televisie. Waarom zijn er eigenlijk zoveel reclames op televisie? Dat komt omdat, televisie reclame een effectieve manier is om reclame te maken! Aller eerst bereiken adverteerders met een reclame op televisie en grote groep mensen. Daarnaast is  een mens erg visueel ingesteld. Dit houdt in dat wij beelden sneller herinneren. Tijdens een reclame spot op televisie krijgen wij beeld én geluid te zien! Doordat wij beeld en geluid te zien krijgen wekt dat een bepaalde emotie op, dit geeft nog een extra boost om een reclame te herinneren!

Ziggo

Ziggo wordt ook wel VodafoneZiggo genoemd. Ziggo is een Nederlandse aanbieder van kabeltelevisie, internet en mobiele telefonie. Het bedrijf is ontstaan in 2017 door een fusie tussen de Nederlandse activiteiten van Liberty Global en Vodafone. Beide bedrijven heb een aandeel van 50% in Ziggo. De kernactiviteiten van het bedrijf zijn voornamelijk radio- en televisiesignalen. Het basis abonnement bestaat ongeveer uit 25 analoge en 30 digitale zenders. Naast het basispakket is het ook mogelijk om een aanvullend pakket te kiezen.
Ziggo houdt zich niet alleen bezig met televisie, maar is ook leverancier van internet en telefoon.

Ziggo sport

Klanten van Ziggo beschikken ook gratis over Ziggo Sport. Met Ziggo Sport kunt u gratis genieten van de beste wedstrijden uit de Premier League, Serie A, Primera División en Formule 1. Dat niet alleen, daarnaast zendt het ook het beste van de NBA, golf, rugby, tennis en atletiek uit.

Ziggo GO

Ziggo heeft ook zijn eigen app ontwikkeld waarbij men:

Tot 7 dagen terug kunt kijken 

Live tv kunt kijken

Programma’s kunt opnemen 

Kunt streamen naar uw televisie 

On- en offline kunt kijken

En dat allemaal met een maximum van 3 apparaten tegelijk. Als Ziggo klant kunt u gratis gebruik maken van deze app en is het bruikbaar in heel de EU.

KPN is de afkorting voor Koninklijke PTT Nederland N.V. Tot 1998 heette KPN, Koninklijke PTT Nederland NV. Daarna is het aan zijn afkorting gekomen. KPN is leverancier van telecommunicatie, ICT diensten en biedt consumenten vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. Voor zakelijke klanten verzorgt KPN compleet verzorgde telecommunicatie en ICT oplossingen.

Aanbod

Voor internet en televisie heeft KPN een assortiment van 4 pakketten. Bij ieder televisie abonnement zitten standaard de 8 volgende punten bij

  • 65 televisie zenders waarvan 40+ HD
  • Overal televisie kijken met de App
  • 90+ radiozenders
  • Tot 7 dagen terug kunnen kijken
  • Live televisie kunnen pauzeren
  • Netflix via het televisie menu
  • Begin gemist
  • Videotheek thuis

 

Van oorsprong is Tele 2 een Zweedse telecomaanbieder en levert zowel vaste als mobiele telefoniediensten, datanetwerken en internetdiensten. Tele 2 fungeert anno 2019 in 10 landen waarbij het aan meer dan 30 miljoen klanten diensten levert.

Het aanbod in televisie

Bij Tele 2 kunt u als consument of zakelijk voor alles terecht. We bespreken nu even de internet, bellen en televisie abonnementen. In dit assortiment bieden ze 3 pakketten aan. Daarnaast is het ook mogelijk om uw eigen pakket zelf samen te kunnen stellen. Televisie van Tele 2 kent twee varianten, namelijk de TV light of TV basis. Bij pakket light krijgt u de 20 populairste zenders, waarvan 19 in HD. Bij TV basis krijgt u 52 zenders, waarvan 27 in HD. Met beide pakketten krijgt u toegang tot Online TV, Programma gemist en de videotheek.

CAIWAY

Caiway is een aanbieder van internettoegang, televisie en bellen voor particulieren. Sinds 2004 werd het bedrijf opgesplitst in CAIW en Caiway. Het leveren van de eerder genoemde diensten gebeurde vanaf dat moment door Caiway. Eind 2017 is het bedrijf in handen gekomen van het Zweedse investeringsfonds EQT. EQT was toen ook al de eigenaar van de Zeeuwse kabelexploitant DELTA en voegde beide bedrijven per 1 augustus 2018 samen onder de naam DELTA fiber Nederland. Beide merknamen zijn sinds die tijd wel naast elkaar blijven bestaan.

ASSORTIMENT

Caiway bied een ruim pakketkeuze. U kunt zelf uw pakket samenstellen of er één kiezen. Voor internet, televisie en bellen samen zijn 3 pakketten beschikbaar, namelijk de HD basis, HD plus en HD extra. Bij elk pakket krijgt men 70+ zenders waarvan 39 in full HD. Het is mogelijk om live televisie te kunnen kijken op een smartphone, pc of tablet.

Daarnaast zijn alle bedragen incl. BTW en hanteren ze een contractduur van 12 maanden.